Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Svoj prvi milijun zaradila na japankama!

Američki mediji zadivljeni su poslovnim uspjehom 15-godišnje Madison Robinson. Ona je usprkos tome što je vrlo mlada uspjela zaraditi ozbiljan novac i stvoriti ozbiljan posao.

Svoj prvi milijun zaradila na japankama!

Kompanija FishFlops zaradila je prvi milijun dolara dizajnom i prodajom prvenstveno japanki, ali i majica, hlačica i sličnih atrikala. Nevjerojatno uspješna Madison Robinson je proširila modnu liniju knjigama za djecu koje sama piše, a uskoro će lansirati aplikacije i video igre koje se zbivaju pod morem.

Iako ima online prodaju na svom portalu, sklopila je ugovore sa prodajnim kućama Macy’s, Journey’s i Nordstrom i do sada je prodala više od 60 tisuća pari japanki koje stoje između 13 i 20 eura.

Dodatnih 10 tisuća poklonila je dječjim bolnicama u Teksasu.

Prve japanke Madison je dizajnirala sa osam godina i pokazala ih svom ocu. On je bio oduševljen i dao joj novac da pokrene posao, prenose agencije. 

Izvor: business.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.