Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Volontiraj 3 mjeseca u kući Lauba

Program volontiranja u Kući Lauba organizira se od 20. kolovoza do 20. studenog 2013., a kroz rad u raznim aktivnostima, pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jedne značajne privatne zbirke suvremene umjetnosti.

Volontiraj 3 mjeseca u kući Lauba

Program volontiranja namijenjen je kandidatima i kandidatkinjama koji su završili studij humanističkog, umjetničkog ili ekonomskog usmjerenja, ili se nalaze na završnim godinama studija. 

Radno vrijeme Kuće Lauba je od 14 do 22 sata svakoga dana, subotom od 11 do 22 sata. Nedjelja je neradni dan.

Radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu volontiranja je svakoga dana po četiri sata. Svaki sudionik radi u jednoj od dvije smjene, ovisno o unaprijed pripremljenom rasporedu.

Program je volonterski i traje tri mjeseca. Program započinje u ponedjeljak 19. kolovoza uvodnim sastankom i potpisivanjem volonterskog ugovora na tri mjeseca, a završava u nedjelju 18. kolovoza 2013. Prva dva tjedna volonteri će raditi u smjeni s iskusnim volonterima iz prošlog programa te će proći edukaciju. Nakon uspješno završenog programa volontiranja, volonteri će dobiti certifikate o volontiranju i preporuke.

Prije dolaska na potpisivanje ugovora, kandidatima se preporučuje da se pripreme i upoznaju sa zbirkom Filip Trade, ukoliko s njom nisu otprije upoznati.

Prijave se šalju isključivo mailom, na adresu: internships@lauba.hr

Motivacijsko pismo ne bi trebalo sadržavati više od 3 000 znakova, uključujući razmake. Preporuča se jednostavna forma pisma koja jasno razlaže vašu motivaciju i interes za prijavu. Potrebno je posebno naglasiti ukoliko vas zanima neko područje rada: radionice sa djecom, javna vodstva, rad na internet stranicama, izrada dokumentacije, odnosi sa javnošću, dokumentiranje radova, snimanje i tako dalje.

Životopis valja pravilno formatirati: u njemu treba navesti popis relevantnih informacija vezanih uz obrazovanje kandidata, radno iskustvo i vještine. Preporuča se europski format životopisa. Nepotpune, faksirane i poštom poslane prijave neće se razmatrati. O dospijeću prijave kandidati neće biti posebno obaviješteni. Rezultati će biti objavljeni na Laubinoj internet stranici 16. kolovoza, a odabrani kandidati i kandidatkinje bit će obaviješteni putem e-maila.

Izvor: Culturenet.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.