Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

U utrci za 'Najbolji posao oko svijeta' Hrvat ušao u top 50

Među tisućama kandidata Tomislav Perko kao jedini Hrvat probio se u drugi krug, a trenutno vodi s uvjerljivih 800 glasova više od drugoplasirane. Svi ga mogu podržati u putu do pobjede.

U utrci za 'Najbolji posao oko svijeta' Hrvat ušao u top 50

Hrvatski putopisac Tomislav Perko ušao je u drugi krug natječaja za "Najbolji posao oko svijeta" tvrtke Jauntaroo. Ušao je među top 50 kandidata kao jedini Hrvat, a trenutno je na vodećem mjestu s 3639 glasova gotovo 800 više od kandidatkinje na drugom mjestu. Svim kandidatima poništeni su dosadašnji glasovi pa borba ponovno počinje ispočetka. 

Kandidati u borbi za posao u trajanju od godine dana i s plaćom od 100.000 dolara trebaju voljeti putovanja, istraživati lokalnu kulturu i sve to dijeliti na društvenim mrežama. Nakon drugog kruga žiri Jauntarooa suzit će izbor s 50 kandidata na pet finalista koje će odvesti na tajnu lokaciju i tamo ih intervjuirati. Kandidati s najviše glasova imaju najviše šanse za ulazak u finale. 

Tomislav je hrvatskoj javnosti poznat po putovanju "100 dana ljeta na putu oko svijeta" a njegov natjecateljski video možete vidjeti OVDJE. Svi koji žele mogu ga podržati lajkanjem i omogućiti mu šansu za ulazak u top pet. 

Osim Perka, na natječaj se prijavila još jedna Hrvatica, Jelena, ali nije se uspjela probiti u drugi krug. 

Izvor: 24sata.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.