Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Stručni program usavršavanja u upravljanju ljudskim resursima

SELECTIO HR Akademija i ove godine otvara upis nove generacije polaznika.

Stručni program usavršavanja u upravljanju ljudskim resursima

Uključite se u višemjesečni stručni program usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima koji je do sada educirao preko 100 polaznika iz 59 kompanija u Hrvatskoj.

Intelektualni kapital - ljudi, ljudski resursi, kadrovi predstavljaju živi faktor organizacije poduzeća, koji sa svojim znanjem, vještinama, sposobnostima i kreativnošću najviše doprinose konkurentnosti i uspješnom ostvarenju ciljeva poduzeća. Ljudski potencijal je jedan od elemenata koji direktno određuje profitabilnost i vrijednost tvrtke, njime se obuhvaća i naglašava značaj ljudi i njihovog znanja kao kreativnog potencijala za poslovni uspjeh tvrtke te organizaciju poslovanja, inovativnosti tvrtke i odnose s potrošačima.

SELECTIO HR Akademija, kroz više od 140 sati programa organiziranih u 8 modula pruža bolje i drugačije - praktična i primjenjiva znanja, timske i individualne zadatke, iskustveno učenje, diskusije konkretnih praksi i osobnih iskustava iz različitih poslovnih situacija te individualne konzultacije.

Naš program čini posebnim izbor iskusnih predavača praktičara, naša višegodišnja iskustva u radu s tvrtkama u HR konzaltingu i bogato iskustvo u raznim industrijama i regijama, kao i omjer praktičnog i teorijskog znanja te dizajn cijelog edukacijskog procesa i edukacijskih materijala. Moduli:

  • Procesi upravljanja ljudskim resursima I – Regrutiranje i selekcija
  • Procesi upravljanja ljudskim resursima II – Praćenje radne uspješnosti
  • Procesi upravljanja ljudskim resursima III – Razvoj zaposlenika
  • Procesi upravljanja ljudskim resursima IV – Motivacija, nagrađivanje i interna komunikacija
  • HR Strategija
  • Upravljanje HR funkcijom I - HR Audit i HRIS (Human Resources Information System)
  • Upravljanje HR funkcijom II - Etika poslovanja, zakoni i pravilnici, funkcija internog konzultanta
  • Osobni razvoj - Leading self and Leading others

Ako želite osobno i profesionalno rasti, čuti domaće stručnjake i učiti iz najboljih domaćih HR praksi, razviti i unaprijediti svoje HR prakse, povećati motivaciju zaposlenika u svojoj organizaciji ili dobiti sveobuhvatan uvid u svijet human resources managementa, uključite se u višemjesečni stručni program usavršavanja u upravljanju ljudskim resursima.

Mi znamo kako.

Prijave traju do 10.11.2013.

Nastava počinje 15.11.2013.

Ovdje možete doznati više informacija.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.