Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Najmaštovitiji i najorginalniji životopis ikad!

Posloprimci u potrazi za poslom često znaju biti maštoviti te svojim neobičnim životopisima nastoje privuči pažnju poslodavca i osigurati si razgovor za posao.

Najmaštovitiji i najorginalniji životopis ikad!

Da za traženje posla ponekad treba uključiti vlastitu kreaativnost pokazao je animator i dizajner Romy Leonardi.

Kako bi privukao pažnju poslodavca i istaknuo na najbolji način svoja znanja i vještine, Romy Leonardi napravio je zaista impresivan životopis. Ovakav interaktivan CV rijetko se kada viđa, a za njegovu izradu sigurno je potrebno uložiti mnogo truda. Životopis podsjeća na nešto stariju verziju svima dobro poznate igrice Super Mario. Vrteći kolutić miša ili pritiskanje strelice prema dolje na tipkovnici krećete se kroz životopis i na zanimljiv način saznajete informacije iz njegovog života - gdje živi, stečeno radno iskustvo, vještine i sve ostalo što svaki životopis mora sadržavati. 

Najbolje da provjerite i sami na ovom linku i možda i vas inspirira da napravite kreativan životopis koji zaista privlači pažnju.

Izvor: Esava.info

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.