Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Od 2005. certificirano 60 kompanija

Projekt Certifikat Poslodavac Partner koji ima za cilj promovirati kvalitetu u upravljanju ljudskim resursima slavi osmu godišnjicu postojanja.

Od 2005. certificirano 60 kompanija

Od 2005. godine do danas se 60 kompanija uključilo u proces procjene kvalitete upravljanja ljudskim resursima. Njih 90% je uspješno zadovoljilo standarde kvalitete i steklo certifikat Poslodavac Partner na period od godinu dana.

U procesu certifikacije, stručni tročlani tim ocjenjuje 45 procesa upravljanja ljudskim resursima prema Knjizi standarda koja se redovito revidira u skladu s trendovima u Hrvatskoj i svijetu. Mreža certifikatora, koju čine vodeći stručnjaci u području upravljanja ljudskim resursima u Hrvatskoj, se svake godine povećava i trenutačno broji 40 stručnjaka.

Kroz certifikaciju organizacije dobivaju detaljnu analizu procesa upravljanja ljudskim resursima i usporedbu s drugim organizacijama. Iskusni certifikatori savjetuju klijenta u razvoju funkcije ljudskih resursa vodeći se primjerima svjetskih praksi. Zadovoljavanjem standarda organizacija stječe pravo na korištenje znaka Poslodavac Partner i podršku u promociji.

Trenutno su 24 kompanije nositelji certifikata: Atlantic Grupa, Belupo lijekovi i kozmetika, Cemex Hrvatska, Coca-Cola HBC Hrvatska, Henkel Croatia, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatski Telekom, INA, JGL, JT International Zagreb, JT International predstavništvo u Bosni i Hercegovini, Kozmo, Lidl Hrvatska, Merck Sharp & Dohme, Microsoft Hrvatska, Pliva Hrvatska, Sandoz, Sberbank, SOS Dječje selo Hrvatska, Sunčani Hvar, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.