Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Popljuvao im kompaniju, a oni ga kupili za ogroman novac

Branch vodi 22-godišnji Josh Miller, koji je napustio prestižni fakultet Princeton, a ono što je najzanimljivije je da je bio vrlo otvoren u svojem kritiziranju Facebooka.

Popljuvao im kompaniju, a oni ga kupili za ogroman novac

Facebook je kupio Branch, startup kompaniju koja je pokrenula nekoliko projekata i u kojoj radi osam ljudi, za čak 15 milijuna dolara. Branch je pokušao stvoriti platformu za pametne i smislene komentare na internetu. Zatim su napravili "društvenu mrežu bez stresa" nazvanu Potluck, no nijedna nije postigla veliku popularnost, piše Business Insider. 

Branch vodi 22-godišnji Josh Miller, koji je napustio prestižni fakultet Princeton, a ono što je najzanimljivije je da je bio vrlo otvoren u svojem kritiziranju Facebooka. U svome je blogu pisao o tome zašto njegova mlađa sestra ne voli Facebook, kao i o tome zašto su Facebooku naštetili mobilni telefoni, a napao je i lobističku skupinu Facebookovog šefa Marka Zuckerberga - FWD.us. Do konca godine, kada su očito već trajali razgovori o kupovini od strane Facebooka, Miller je promijenio priču, te je napisao blog post naslovljen "Zašto vjerujem u uspjeh Facebooka". 

Da vama ponude 15 milijuna dolara, biste li i vi promijenili ploču?

Dobro je, zaključuje novinar Business Insidera, da je Zuckerberg doveo nekoga tko je kritičan prema Facebooku i tko promišlja kako se proizvod može razvijati.

Izvor: Danas.hr  

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.