Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Studenti: Naučite kako iskoristiti EU fondove

Na konferenciji će se podijeliti iskustva iz Irske koja je izvrsno iskoristila mogućnosti EU fondova te primjeri uspješnih projekata.

Studenti: Naučite kako iskoristiti EU fondove

Konferencija 'Mladi pred izazovom korištenja EU fondova' je primarno namijenjena mladima, posebno studentima, ali i ostalima zainteresiranima za tematiku EU fondova. EU fondovi su velika prilika za cjelokupan razvoj Republike Hrvatske, a posebice za mlade koji sve teže dolaze do posla i radnoga iskustva.

Na konferenciji koju organizira Ured zastupnice HDZ-a u Europskom parlamentu Ivane Maletić, će se posebice govoriti o politikama i mogućnostima financiranja projekata za mlade te perspektivi mladih u Hrvatskoj u kontekstu EU fondova.

Osim toga, podijelit će se iskustva iz Irske koja je izvrsno iskoristila mogućnosti koje su dane putem EU fondova te primjeri uspješnih EU projekata za mlade diljem Europe kako bi se dobile ideje za osmišljavanje i realizaciju različitih projekata studenata i mladih.

Konferencija će se održati 28. veljače 2014. godine s početkom u 18.00 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u kongresnoj dvorani (15). 

Izvor: Zagrebancija.com 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.