Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Četiri razloga zašto ne treba propustiti drugu HR Days 2014.

Osamdesetak HR stručnjaka iz regije dolazi na konferenciju. Pridružite im se i rezervirajte svoje mjesto na HR Days u idućih tjedan dana! Ako ste to već učinili, obratite pozornost na radionicu „Upravljanje znanjem kao kompetitivna prednost – uloga HR odjela i od kuda krenuti“ koju organiziraju Algebra i Microsoft.

Četiri razloga zašto ne treba propustiti drugu HR Days 2014.

Vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta MojPosao i SELECTIO – vodeća tvrtka za pronalaženje kadrova i savjetovanje u području ljudskih resursa u Hrvatskoj, pozivaju da na drugu HR Days konferenciju (27. i 28. ožujka, Rovinj), posvećenu prepoznavanju i upravljanju talentima. 

•    Otkrijte kako doskočiti izazovima modernog poslovanja i unaprijediti angažman svojih zaposlenika. 
•    Iskoristite priliku za druženje s kolegama iz struke te poznatim i priznatim HR stručnjacima koji imaju bogato iskustvo kao 'lovci na talente' i koji su taj izazov pretočili u uspješne poslovne prakse svojih poduzeća. 
•    Učite, pitajte i sudjelujte u diskusijama. 

Uska suradnja menadžmenta i odjela za upravljanje ljudskim resursima ulazi u novu eru jer po prvi puta odgovornost za poslovne rezultate podjednako snose obje strane. Zato vas i ove vas godine očekujemo s nizom korisnih predavanja, radionica, grupnom diskusijom po World café metodi te okruglim stolom, kroz koje ćete otkriti kako, zbog čega i na koji način zajedničkim snagama odgovoriti na izazove modernog poslovanja i kreirati poslovnu strategiju koja 'drži vodu na duge staze'.

Menadžment i ljudski resursi kao saveznici, a ne suprotstavljene strane

O razlikama u perspektivama biznisa i HR-a govoriti će pet 'korporativnih parova':

•    predstavnici Atlantic Grupe: Emil Tedeschi, Predsjednik Uprave i Mojca Domiter, Izvršna direktorica Ljudskih resursa
•    predstavnici Coca-Cole HBC Hrvatska: Mircea Draja, Glavni direktor i Tanya Šplajt-Brainović, Direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu
•    predstavnici kompanije JGL: Ivo Usmiani, Predsjednik Uprave i Lorena Dika, Direktorica upravljanja ljudskim resursima 
•    predstavnici Valamar hotela i ljetovališta: Peter Fuchs, Predsjednik Uprave i Gordana Fabris, Direktorica Sektora ljudskih resursa 
•    predstavnici Zagrebačke pivovare: Sergey Yeskov, Generalni direktor/ Regionalni predsjednik za Hrvatsku, BiH i Sloveniju i Ivan Bilać, v.d. Direktor ljudskih resursa 

Business partnering: novi smjer za HR

HR business partnering je proces u kojem HR stručnjaci usko surađuju s vodstvom i/ili linijskim menadžerima u postizanju zajedničkih organizacijskih ciljeva. 

Temu  HR business partneringa otvoriti će Marina Cvirn iz INA-e. U sklopu diskusije po World café metodi na temu „HR i menadžeri - protivnici ili saveznici?" predstavnici hrvatskih kompanija govoriti će o gradnji savezništva kroz zajedničko postizanje poslovnih ciljeva.

Najbolji projekti s područja upravljanja ljudskim resursima provedeni u Hrvatskoj

Na konferenciji HR Days dodijeliti će se nagrade za Najbolje HR prakse u 2013. godini. Riječ je o priznanju za predani i planski rad tvrtki i organizacija, timova i pojedinaca koji su izvrsni u upravljanju ljudskim resursima. Svi projekti bit će prezentirati tijekom programa konferencije, kako biste dobili uvid u dobre prakse koje možete primijeniti i u vlastitoj organizaciji. 

Četiri razloga zašto ne treba propustiti drugu HR Days konferenciju:

•    uspješno upravljanje talentima može biti preduvjet razvoja dobrog imidža tvrtke u javnosti; 
•    izbor i razvoj nasljednika za ključne pozicije predstavlja dugoročan proces koji počinje u točno odabranom trenutku;
•    kreiranje okvira za profitabilnost ima jednaku važnost kao i stvaranje profita;
•    prepoznavanje talenata predstavlja dugoročan plan, a nagrađivanje zaposlenika koji stvaraju dodanu vrijednost potiče motiviranost i stvara veću produktivnost.

Partneri ovogodišnje HR Days konferencije su: Cotrugli Business School i Algebra, sponzor: HR Pro, a medijski pokrovitelji Business magazin, Posao.ba, tportal, Lider i MojTim.com.

Samo jedan pogled na program druge po redu HR Days konferencije uvjeriti će Vas da će boravak u Rovinju biti ne samo ugodan, već i izuzetno koristan.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.