Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Prijavite se za volontiranje na “Festivalu jednakih mogućnosti” i odradite studentsku praksu

Festival jednakih mogućnosti održat će se i ove godinu u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića od 27. do 29. svibnja 2014. godine. Program će se kao i prethodnih godina održavati od 10h do 22h s popodnevnom pauzom.

Prijavite se za volontiranje na “Festivalu jednakih mogućnosti” i odradite studentsku praksu

Kao i prethodnih godina festival okuplja studente volontere sa zagrebačkih fakulteta. Traži se po 10 studenata s Edukacijsko-rehabilitacijskog, Učiteljskog, Filozofskog, Pravnog, Medicinskog, Stomatološkog, Kineziološkog, Arhitektonskog, Građevinskog fakulteta, Studijskog centra socijalnog rada, Filozofskog studija, Fakulteta političkih znanosti, Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar, Zdravstvenog veleučilišta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Akademije dramske umjetnosti.

Prijaviti se može dostavom osobnih podataka (ime i prezime, naziv fakulteta i godina studija, broj mobitela i e-mail adresa) na telefon 01/4854-182, 098/314-472, e-mail: dti@zg.t-com.hr ili osobno u Društvo tjelesnih invalida u Zagrebu (Ilica 138).

Važno je napomenuti da će se izdavati potvrde o edukaciji i dobrotvornom radu, a može se priznati i kao studentska praksa no po dogovoru s mjerodavnim profesorom.

Izvor: Moj faks

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.