Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

"Težak" je 500 milijuna funti, a djeci neće ostaviti ništa

John Roberts pridružio se listi milijunaša koji svojoj djeci ne namjeravaju ostaviti ni lipu svog novca.

"Težak" je 500 milijuna funti, a djeci neće ostaviti ništa

Poduzetnik John Roberts pridružio se listi milijunaša koji svojoj djeci ne namjeravaju ostaviti ni lipu svog novca.

Roberts je milijunaš sa skromnim početkom. Napustio je školu i bez ikakvih kvalifikacija krenuo u biznis. Prije 14 godina osnovao je tvrtku "Aplliances Online" koja je postigla veliki uspjeh, a bogatstvo od 500 milijuna funti zaradio prodajom tog biznisa. 

Kaže kako svoje bogatstvo namjerava ostaviti humanitarnim udrugama, a njegova djeca ostat će praznih ruku. Tako će slijediti primjer svog oca, piše Daily Mail.

"Filozofija mog tate bila je ovakva, dat ću ti najbolji početak u životu koji ti mogu priuštiti, a sve ostalo je na tebi. To je sada i moja filozofija. Žena i ja svjesno smo odlučili da ju ne mijenjamo. Djeca neće dobiti ništa", rekao je Roberts. 

Njegovo petero djece saznalo je za tatino ogromno bogatstvo iz medija, a Roberts želi da mu djeca budu normalna i sretna s karijerama koje sami izaberu. Njegova kćer je poželjela biti učiteljica, a on se boji kako bi mogla imati problema na poslu ako se sazna da "sjedi" na milijunskom nasljedstvu. 

Izvor: Index.hr 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.