Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Traže se radnici za poplavljena područja!

Za sada iskazana potreba za zapošljavanjem 945 radnika.

Traže se radnici za poplavljena područja!

U tijeku je selekcija kandidata u područnim uredima Zavoda, stoga se pozivaju sve nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju nezaposlenih s ugroženih područja da se prijave svojim savjetnicima za zapošljavanje kako bi ušli u programe komunalnih javnih radova na sanaciji terena i otklanjanju posljedica poplave.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje omogućilo je financiranje tih radnika u punom iznosu, odnosno minimalnu bruto plaću od 3.536,64kn + trošak prijevoza koju će im isplaćivati HZZ, bez participacije lokalnih jedinica vlasti. 

Programi javnih radova gradova i općina pogođenih poplavama iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Vukovarsko-srijemske županije, a po potrebi i drugih županija, odobravat će se po ubrzanoj proceduri. Zasad je iskazana potreba za zapošljavanjem 945 radnika.

Opširnije na Poplava - komunalni javni radovi.


Klikni na Pomoć za područja pogođena poplavom: Sva tri telekoma u Hrvatskoj odlučili su se odreći svih prihoda od poziva na humanitarni broj telefona 060 9011 (6,25 kn, PDV uključen). Vlada RH odrekla se PDV-a na donacije putem telefonskih poziva.

Za pomoć životinjama javite se na sljedeće kontakte.


 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.