Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Otvoren Istrian Tourism Competition - natjecanje u rješavanju slučajeva iz područja turizma

Svečano otvorenje natjecanja Istrian Tourism Competition-a (ITC) u organizaciji START-UP udruge održano je u dvorani ''Istra'' Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli.

Otvoren Istrian Tourism Competition - natjecanje u rješavanju slučajeva iz područja turizma

Natječaj je bio otvoren do 03.06., a prijavilo se preko 50 sudionika koji će osim natjecanja u poslovnim slučajevima biti u prilici i odslušati predavanja eminentnih predavača iz područja turizma te posjetiti turističke zajednice i općine.

Na početku su nazočne pozdravili voditelji projekta Amel Hadžipašić i Filip Šetić, izvršna koordinatorica Ureda Uprave Dijana Kofler, dekanica FET-a „Dr. Mijo Mirković“ Danijela Križman Pavlović te Jelena Latin iz IRTA-e d.o.o. Također, na otvorenju su prisustvovali Cinzia Zubin, voditeljica Ureda HBOR-a i prodekan FET-a „Dr. Mijo Mirković“  Robert Zenzerović. Potom je Dijana Kofler predstavila poslovni slučaj od Uniline-a „Poboljšanje on-line prodaje apartmana i vila u ponudi Uniline d.o.o.“, a Jelena Latin od IRTA-e „Online prezentacija, promidžba i prodaja usluga u destinaciji“.

"Izuzetno mi je drago biti ovdje sa mladim i obrazovanim ljudima željnih novih znanja. Veseli me i uspjeh Start-up udruge koja je i ove godine sa ITC projektom uspjela okupiti veliki broj zainteresiranih što je svakako potvrda  njihovog kvalitetnog rada. Mi u Uniline-u, od samog početka puno polažemo na stručnost kadrova kroz sustavni rad i edukaciju u svim segmentima i u konstantnoj smo potrazi za mladim i obrazovanim ljudima, koji žele raditi na sebi i profesionalno se razvijati. Kroz case study koji smo pripremili, želimo vidjeti što znate i možete jer upravo netko od vas uskoro može postati član Uniline tima. Želim vam puno uspjeha u radu na case-study-ju i nestrpljivo očekujem prezentacije gotovih projekata." izjavila je Dijana Kofler, izvršna koordinatorica Ureda Uprave Uniline d.o.o.

Udruga START-UP osnovana je 30.11.2010. godine u Puli, s ciljem promicanja i unapređivanja poduzetništva te zapošljavanja mladih osoba. Trenutno ima 54 člana. Udruga je realizirala 10-ak projekata u kojima je sudjelovalo 300-ak osoba. Od realiziranih projekata vrijedi izdvojiti Regional Case Study, Start Me Up, Istrian Business Networking, Generaciju Y na kojima je udruga surađivala sa brojnim poduzećima, tijelima lokalne, regionalne i državne vlasti, potpornim institucijama poslovanja, obrazovnim institucijama te udrugama.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.