Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Imaš sjajnu ideju i tim? Prijavi se ovdje!

Prijavi se na Core HUB natječaj te osvoji mjesto za sebe i svoj tim u novootvorenom coworking prostoru u Zagreb!

Imaš sjajnu ideju i tim? Prijavi se ovdje!

Imate ideju za koju smatrate kako ima potencijal na svjetskom tržištu? Pokrenuli se vlastiti startup te trebate investiciju? Inovator ste i trebate podršku? 

Core HUB natječaj je natječaj koji organizira Core poduzetnički inkubator iz Zagreba u kojem najbolje poslovne ideje imaju priliku osvojiti boravak u coworking prostoru u trajanju četiri mjeseca plus novčanu nagradu od 5000 američkih dolara po timu.

Nakon što prijavite svoju poslovnu ideju kontaktirat ćemo vas te pozvati da nam vašu ideju i predstavite. Timove za koje smatramo kako imaju najviše potencijala odabrat ćemo za ulazak u Core HUB. Početak rada u Core HUB-u je zakazan za 10. studenog 2014.

HUB se nalazi u prostorima Core Incubatora u Hondlovoj ulici u Zagrebu. Timovi koji budu izabrani moći će od 10. studenog do ožujka 2015. boraviti i raditi na svojim idejama u Core HUB-u.

Ovim projektom želimo pružiti startupovima i mladim poduzetnicima priliku da razvijaju svoje ideje te ostvare i najvažniji korak: uspjeh na tržištu. 

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete putem obrasca koji se nalazi na stranici: http://bit.ly/contestapply

Nakon četiri mjeseca predinkubacije u Core HUB-u biraju se tri pobjedničke ideje koje će dobiti novčanu nagradu od 5.000 $ po timu. Ti timovi mogu postati partneri Core Incubatora. Također, kao dodatni poticaj za rad i razvoj timova Core Incubator osigurat će i početni kapital za osnivanje tvrtke u iznosu od 20.000 kuna.

Izvor: Jutarnji list 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.