Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR Days 2015.: Iskoristite pogodnost rane prijave!

Pridružite nam se na trećoj HR Days konferenciji u Zadru i saznajte „Što HR može naučiti od drugih odjela, a što oni od HR-a?“

HR Days 2015.: Iskoristite pogodnost rane prijave!

Iako na prvi pogled može tako izgledati, ljudski resursi nisu toliko različiti i odvojeni od drugih odjela u kompaniji koliko to mislimo. Proizvodi i usluge (više) nisu jedina stvar koju kompanija treba promovirati. Za dugoročan uspjeh kompanije privlačenje najboljih kandidata i talenata jedan je od fokusa. Suradnja je IN. Suradnja, dijeljenje znanja i sinergija donose nove pristupe u upravljanju ljudskim resursima i nove vrijednosti.

Svjetski i domaći HR stručnjaci otkrit će vam tajnu uspješne suradnje ljudskih resursa s četiri odjela tvrtke: marketing, prodaja, financije i IT.

Neki od predavača koji će podijeliti svoje bogato iskustvo:

  • Bill Boorman, 4. najutjecajniji Online Recruiter na svijetu
  • Anja Andersen, A.P. Moller, Maersk Group, Corporate Brand Manager
  • Ivan Bilać, Molson Coors, Global Commercial Excellence Learning Manager
  • Lynne G. Montgomery, COTRUGLI Business School Vice President
  • Meredith Taghi, DHL Express Europe and Global, HRD Director
  • Senka Kovačić, Hrvatski Telekom, Head of ICT Sales

Pridružite nam se na dvodnevnom druženju u Falkensteiner Hotel & Spa ladera u Zadru, 19 i 20. ožujka 2015. godine i saznajte „Što HR može naučiti od drugih odjela, a što oni od HR-a?“

Više detalja o konferenciji pogledajte na stranici www.HRDays.net, a ranom prijavom do 19. siječnja 2015. godine možete ostvariti popust na ranu prijavu. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.