Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

"Zbog profesionalnog pristupa selekciji, ostajem vjeran njihovim proizvodima"

Najviše me se dojmilo to što je tvrtka pokazala ozbiljnost u svakom segmentu svog izbora najboljeg kandidata za posao za koji je tražila radnika.

"Zbog profesionalnog pristupa selekciji, ostajem vjeran njihovim proizvodima"

MojPosao je u travnju pokrenuo kampanju MojPoslodavac kojom poslodavcima želimo ukazati na važnost odgovaranja na prijave kandidata i odgovornost prilikom selekcijskog postupka, a posloprimcima na važnost slanja kvalitetnih prijava te primjereno ponašanje tijekom selekcijskog postupka. 

Na tragu toga organizirali smo i nagradni natječaj kada smo vas zamolili da nam istaknete poslodavce zbog kojih je selekcijski postupak za vas bio ugodno iskustvo. Jedno takvo iskustvo poslao nam je i kandidat koji se želio zaposliti u tvrtki Robert Bosch i prenosimo ga u cijelosti: 

"Ne tako davno, prijavio sam se na natječaj tvrtke Robert Bosch d.o.o. za posao terenskog komercijaliste u odjelu Junkers plinskih bojlera. Nakon nekog vremena Ured ljudskih potencijala me kontaktirao putem telefona i pozvao na informativni razgovor u sjedište tvrtke u Zagrebu, gdje me je dočekao ljubazni g. Damir i uveo u sobu u kojoj se naš razgovor i odvijao.

Naravno, kroz otprilike 20-tak minuta opuštajućeg razgovora i jedan i drugi saznali smo obostrane informacije, kako o meni, tako i o tvrtci u kojoj sam se pokušavao zaposliti. Nedugo zatim, kroz par dana sam ponovno išao u sjedište tvrtke na selekcijski razgovor s glavnim direktorom i u krugu još nekoliko odabranih kandidata. Na žalost posao nisam dobio, jer je netko od nas nekolicine imao određene prednosti naspram mene, ali nije mi žao i život ide dalje.

Najviše me se dojmilo to što je tvrtka Robert Bosch d.o.o., pokazala ozbiljnost u svakom segmentu svog izbora najboljeg kandidata za posao za koji je tražila radnika. Od samog prijema, ljubaznog osoblja na info pultu na ulazu u tvrtku, preko g. Damira koji me je dočekao kao kandidata za posao, pa sve do direktora s kojim sam
obavio razgovor u vezi posla.

Naravno i dalje ću se pokušati zaposliti u spomenutoj tvrtci, jer su pokazali profesionalan, fer i korektan pristup jednom običnom čovjeku koji traži put svojoj egzistenciji i ne samo to da o njima imam pozitivno mišljenje, nego i dalje kupujem njihove ručne i hobi alate za svoje potrebe radova oko kuće, što sigurno ne bih da mi se uopće nisu javili s bilo kakvim odgovorom u vezi mog zaposlenja." (H.S.) 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.