Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Mlinar: Od prvog dana angažiran oko potencijalnih zaposlenika

Konstantno se radi na povjerenju i poštovanju.

Mlinar: Od prvog dana angažiran oko potencijalnih zaposlenika

Pohvalila bih svog poslodavca Mlinar d.d., R. cesta 228c, 10000 Zagreb. U toj sam firmi na radnom mjestu prodavača zaposlena vec 2,5 godine i jako sam zadovoljna i zahvalna za pruzenu priliku.

U Mlinar d.d. stigla sam preko Biroa Rijeka, tada sam već bila bez posla tri mjeseca, a ko podstanar i samohrana majka s hrpom odbijenica. Došla sam na razgovor za posao, a tamo tipična hrvatska priča...tisuću kandidata za 10 radnih mjesta, nervoza, nepovjerenje...što ako se već zna tko je dobio posao.

Prvi krug protekao je kroz blic razgovor s jednom simpatičnom gospođicom. Očito sam i ja njoj bila simpaticna jer su me obavijestili da sam prošla u drugi krug. Rješavali smo testove zbrajanja i odgovarali kako bi reagirali u sukobu s kupcem, kolegicom, šefom. Nekoliko dana kasnije javili su mi da sam prošla i u treći krug. 

Nas dvadesetak išlo je po terminima na razgovor kod regionalne voditeljice, pitanje, odgovor, zahvala...tjedan dana kasnije javili su mi da sam primljena. Isto tako jednoj dragoj ženskici koju sam upoznala na tim silnim selekcijama javili su da nije. I to poštujem. To je zapravo prvi put da sam vidjela da neka firma obavještava da nisi dobio posao. A poslala sam na stotine molbi i išla na stotine razgovora. Uvaži me bar toliko da znam da za tebe nisam nitko i nista. 

Sve u svemu Mlinar d.d. je  bio od prvog dana angažiran oko svojih potencijalnih zaposlenika. A kasnije jos i više. Oni daju priliku, a na zaposleniku je da dokaže koliko vrijedi i koliko mu je stalo.

Konstantno se radi na povjerenju i poštovanju, dobivamo Uskrsnicu, Božicnicu, dar za dijete, bonove od Mlinara, svakih 6mj 10kg praška za robu... to su sve sitnice koje mnogo govore o odnosu prema radniku. A pozitivnu sliku stekla sam već na samo razgovoru za posao. Kada poslodavac poštuje radnika, radnik mu isto stostruko vrati.

Nakon 2, 5 godine preselila sam u drugi grad, opet su mi izašli u susret i prebacili me u drugi dućan, a nisu morali. I stoga imam samo riječi hvale za najboljeg poslodavca na svijetu.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.