Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

"Selekcijski procesi za mene su ugodno iskustvo"

Prenosimo u cijelosti zanimljivo iskustvo jednog korisnika portala MojPosao. Nadamo se da će vas ova priča dodatno motivirati u potrazi za (boljim) poslom!

"Selekcijski procesi za mene su ugodno iskustvo"

"Dugo je prošlo od kada sam se prvi puta ulogirao na vaš portal.

Zapravo, prvi posao koji me tada baš jako osobno zanimao, iako bi prihvatio bilo što, vidio sam upravo kod vas. Radilo se o poziciji "lovac na glave" (Head Hunter, Recrutiment Consultant). Nakon što sam aplicirao, kroz par dana sam odradio prvi intervju, pa za još par i drugi i treći te napokon dobio priliku da se dokažem. Sjećam se još sad kolko je ludilo doma bilo.

Sve u svemu prvi posao je jedno veliko i čak mislim najbitnije iskustvo. Važno je odigrati te prve utakmice, skupiti što više znanja, postiči što više rezultata...i po meni, na vrijeme otkriti kada napraviti sljedeći korak. 

Iz svijeta recruitmenta u IT i telekomunikacijama odlučio sam se iskušati u drugim pozicijama i industrijama. Počeo sam se javljati na razne pozicije voditelja prodaje, voditelja ključnih kupaca i vođe tima. 

Nakon nekoliko razgovora kod nekoliko poslodavaca, shvatio sam da sam već sad u situaciji da posao mogu polako i birati. I tako sam i drugi put preko vašeg portala našao drugi posao i nastavio svoju karijeru. Rad na poziciji voditelja prodaje je bilo odlično iskustvo, no kao i prvi puta, otvorio je apetit prema nečen novom, vlastitim projektima. 

Sada, eto otvaram svoju vlastitu firmu, vesele me opet novi izazovi, a istovremeno sam uzbuđen i prestrašen i...puno je tu emocija.

U svakom slučaju, ovo pišem da se zahvalim kreatorima ovog portala, svim zaposlenicima i suradnicima. 

Mnogo se ljudi žali da je teško nači posao i da su uvjeti teški i da rijetko tko uspije. 

Meni je osobno taj cijeli proces bio ugodno iskustvo i vjerujem da to ima velike veze sa vama. 

Stoga vam još jednom hvala." 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.