Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

„Kako je Lidl jedan od najpoželjnijih poslodavaca, rekoh, idemo probati“

Nedugo nakon što je poslala životopis, Ivanu su pozvali na razgovor.

„Kako je Lidl jedan od najpoželjnijih poslodavaca, rekoh, idemo probati“

Sredinom studenog 2013. sam na portalu MojPosao.net pronašla oglas za radno mjesto prodavača/blagajnika za tvrtku Lidl d.o.o.

Odlučila sam im poslati mail sa životopisom i zamolbom za posao jer sam završeni prodavač a kako je tvrtka Lidl jedan od najpoželjnijih poslodavaca, rekoh, idemo probati.

Tako je moj mail sa životopisom poslan i nedugo iza toga sam dobila telefonski poziv da dođem na razgovor.

Moja kolegica je isti dan kad i ja poslala isto sve međutim nju su nazvali da joj kažu da ne zadovoljava uvjete (ona ima završenu medicinsku školu).

Na razgovoru je bilo još kandidata, nas otprilike 15, razgovor je protekao sasvim dobro, dva gospodina koji su vodili razgovore su bili regionalni voditelji prodaje, bili su prijazni i kulturni i profesionalni, i tako su odradili svoj dio posla.

U međuvremenu sam se sprijateljila s jednom djevojkom koja je bila na razgovoru za posao kad i ja.

Mene su kontaktirali nedugo nakon obavljenih razgovora i rekli da sam zadovoljila uvjete i da ako sam još zainteresirana, radno mjesto me čeka.

Djevojka koju sam tamo upoznala javila mi je da su nju nazvali i rekli joj da nije zadovoljila uvjete i da nije primljena.

I eto, od prosinca 2013. ja sam ponosni zaposlenik tvrtke Lidl.

Ivana

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.