Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Novi portal za one koji upravljaju ljudskim resursima – Simpletalent.hr

Upravljati ljudskim resursima izazovan je posao. Kvalitetno upravljati ljudskim resursima kako bi zaposlenici zaista bili pokretačka snaga tvrtke ponekad se čini nemogućim.

Novi portal za one koji upravljaju ljudskim resursima – Simpletalent.hr

Novi portal Simpletalent.hr olakšat će taj zadatak. Nova znanja i trendovi s područja upravljanja ljudskim resursima biti će dostupni svima koji žele na dobar način upravljati najvrjednijim resursom tvrtke.

Tempo života i rada koji su sve brži, digitalna ekonomija, česte promjene, generacije koje se ne razumiju samo su dio izazova s kojim se suočavaju oni koji brinu o zaposlenicima. Bez obzira da li da se radi o voditeljima odjela ljudskih resursa u velikim korporacijama ili vlasnicima manjih tvrtki svi imaju isti cilj  - uspješno voditi zaposlenike prema sljedećem uspjehu tvrtke. Taj cilj lakše je dostići ako u rukama imaju dobre alate te ako znaju kako ih koristiti. Upravo stoga kreiran je portal Simpletalent.hr. Svi kojima je u opisu posla upravljanje zaposlenicima moći će na portalu pronaći članke i druge vrijedne resurse koji će im u tome pomoći.

Uzimajući u obzir pretrpane rasporede te obilje informacija s kojima se svatko od nas susreće u svom poslu, portal je zamišljen da vizualno i sadržajno bude što jednostavniji. Već na prvi pogled sve je jasno. Navigacija kroz portal vrlo je lagana. Novi članci će se postavljati na tjednoj bazi i biti će ih taman da se posjetitelj ne osjeća kao da je puno toga propustio. Za one koji će željeti znati više na stranici će se redovito ažurirati istraživanja i dublje analize.

Simple Talent je zamišljen da s vremenom preraste u interaktivan prostor za svakoga tko vjeruje da su ljudi ključ uspjeha svake organizacije. Platforma će olakšati interakciju i dijeljenje vrijednih spoznaja o upravljanju talentima među vodećim osobama HR.

Kliknite na www.simpletalent.hr i doznajte nove trendove u upravljanju ljudskim resursima već danas.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.