Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

"Sve je moguće"

Ponedjeljak. Još jedan od dana kada razmišljam kako nikad neću dobiti posao, jer veza radi svoje, a ja ju nemam.

"Sve je moguće"

"Padam" u nekavu depresiju zbog svega toga. Nakon mnoštva poslanih zamolbi i odlazaka na razgovor koji su  rezultirali odbijenicom, čvrsto odlučujem da ih više neću slati i da odlazim iz ove zemlje što prije.

Stiže mi poziv, zovu me na razgovor za posao. Kroz glavu mi prolazi :" bolje da ne idem, samo ću "pasti" u još veću depresiju kad me odbiju" .

No, ipak odlučim otići još na ovaj razgovor i to je to, prihvatit ću odbijenicu i nastaviti sa svojim ciljom odlaska iz zemlje.

Dolazim u tvrtku za koju nikad nisam čula, i kad sam se najmanje nadala dobijem posao, naravno bez ikakve veze. Danas me svaka druga osoba pita jesam li našla posao preko veze. Ne. Nikakva veza. Čudno ali istinito.

I tako dvije godine sa predivnim ljudima su proletile. Shvatila sam da treba prestati razmišljati negativno i potruditi se oko pronalaska posla te da je sve moguće.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.