Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ogorčeni turist: "Ne dolazimo u Hrvatsku jer ne želimo da nas netko vara"

Za sve države unutar Europske unije vrijedi zakon koji kaže da je zabranjeno imati različite cijene za lokalce i strance.

Ogorčeni turist: "Ne dolazimo u Hrvatsku jer ne želimo da nas netko vara"

I dalje ne jenjavaju reakcije oko dvostrukog cjenika, za domaće i strane goste.

Kako piše Novi list, putem e-maila javili su se turisti iz Njemačke nezadovoljni dvostrukim cjenikom, kako bi nam poručili da upravo zbog toga neće ljetovati u Hrvatskoj – Bernd Wegner iz Berlina odlučio je ljetovanje u Hrvatskoj zamijeniti onim na grčkim otocima, prenosi Poslovni dnevnik.

"Danas sam u njemačkim novinama pročitao da neki hrvatski restorani nude kavu po dva posebna cjenika. Jedan za domaće, a drugi za strane goste, kao u nerazvijenim zemljama. Moja je obitelj ovog vikenda željela odlučiti kamo ćemo na ljetovanje. Imali smo dvije mogućnosti – Hrvatska ili Grčka. Ali zbog ovog članka odlučili smo se za Grčku jer ne želimo da nas netko vara. Za sve države unutar Europske unije vrijedi zakon koji kaže da je zabranjeno imati različite cijene za lokalce i strance. Zato vam zahvaljujem što ste objavili tu vijest. Nadam se da će puno ljudi pročitati ovaj članak i izbjegavati Hrvatsku ubuduće dok se tome ne stane na kraj", pisao je ovaj ogorčeni njemački turist.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.