Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Dobila sam posao, a sada i sama sudjelujem u selekciji kandidata

Anamarija prepričava ugodno iskustvo selekcijskog postupka koji je prošla te kako je to utjecalo na njezin pristup novim kandidatima.

Dobila sam posao, a sada i sama sudjelujem u selekciji kandidata

Željela bih pohvaliti svog trenutnog poslodavca, tvrtku Veseli centar d.o.o. koja je u sklopu branda City Centra One, kao primjer pozitivnog i odgovornog selekcijskog postupka. 

Već sada davne 2012. godine su na MojPosao oglasili natječaj za radno mjesto Odgajatelj/Animator u Kid's Jungle igraonici na koji sam se prijavila.

Ostala sam u pozitivnom šoku kada sam u roku od samo pet dana dobila poziv za razgovor i testiranje koji su prošli u vrlo ugodnoj atmosferi, ponuđena sam bila kavom i sokom i još su se ispričali što sam malo čekala gospođu s kojom sam imala razgovor. 

Obzirom na svakojaka iskustva sa raznih intervjua ovo me prilično razveselilo, jer sam osjetila da će to biti jedan jako dobar razgovor što se na kraju i dogodilo. Nakon još nekoliko objavljenih krugova i razgovora s članovima uprave dobila sam posao i to na mjestu Voditeljice igraonice, što me oduševilo. 

Kako su među drugim kandidatima bili neki moji poznanici koji nisu imali sreće kao ja i nisu pozvani na razgovor, saznala sam da su i oni u kratkom roku, unutar dva tjedna, dobili mailom odgovor od tvrtke, što ih je također pozitivno iznenadilo iako je odgovor bio negativan. 

Već tri godine radim za njih i ponekad i sama sudjelujem na selekcijskim razgovorima budućih zaposlenika te se izrazito trudimo u što kraćem roku odgovoriti svima koji su se prijavili, svjesna činjenice koliko je to i meni u vrijeme nezaposlenosti bilo bitno. 

Anamarija 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.