Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

11 kratkih savjeta za sve buduće chefove!

Započinjanje karijere chefa mukotrpan je posao, pogotovo kada postanete svjesni koliko još stepenica koje morate prijeći.

11 kratkih savjeta za sve buduće chefove!

Ipak, to je i uzbudljivo vrijeme tijekom kojeg možete puno naučiti, stoga jedan članak svakako nije dovoljan. 

Ipak, postoje neke osnove koje treba uzeti u obzir ukoliko planirate raditi u ozbiljnim profesionalnim kuhinjama!

1. Budite najmarljivija osoba u kuhinji.

2. Budite svjesni šire slike u kuhinji, ne samo vašeg svijeta.

3. Educirajte se izvan posla.

4. Zainteresirajte se za enologiju i vina.

5. Čistite za sobom. Uvijek i u svakom trenutku!

6. Jedite! Nema smisla stvarati ako ne znate kako jesti.

7. Uvijek budite dobro organizirani.

8. Budite točni. Uvijek!

9. Budite ljubazni prema osoblju, ali ne budite prijatelji s osobljem.

10. Priznajte kada ste pogriješili.

11. Budite skromni. Budite iskreni.

Izvor: Jutarnji list 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.