Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Glumci 'Teorije velikog praska' žele da im se smanji honorar

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg i Kunal Nayyar po snimljenoj epizodi dobiju milijun dolara. njihove kolegice, Mayim Bialik i Melissa Rauch, po epizodi zarade samo 200 tisuća dolara. Petorka traži da se dio njihovog honorara uplati kolegicama.

Glumci 'Teorije velikog praska' žele da im se smanji honorar

Zahvaljujući velikoj popularnosti glumci serije "Teorija velikog praska" uspjeli su se izboriti za veliki honorar od čak milijun dolara po snimljenom nastavku. 

Međutim, nisu svi glumci po epizodi dobivali ovu izdašnu svotu novaca, jer je milijun dolara bio namijenjen za glumce Johnnyja Galeckia, Jima Parsonsa, Kaley Cuoco, Simona Helberga i Kunala Nayyara, a publici su poznatiji kao Leonard, Sheldon, Penny, Howard i Raj. 

Za razliku od njih, glumice Mayim Bialik i Melissa Rauch koje u seriji glume Amy i Bernadette po epizodi su dobile 200 tisuća dolara. Ostali glumci odlučili su se izboriti za bolju plaću kolegica na način da su od producenata zatražili da smanje njihove honorare za sto tisuća dolara, kako bi kolegice s manjom plaćom mogle dobiti honorar od 450 tisuća dolara. 

Izvor: Večernji list

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.