Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Koja zanimanja najviše pale žene, a koja muškarce?

Tinder, megapoznata aplikacija za upoznavanje, bori se s predrasudama. Stoga je ekipa Tindera nedavno objavila listu s omiljenim zanimanjima – i pokazali su da korisnici ne paze samo na izgled.

Koja zanimanja najviše pale žene, a koja muškarce?

Tvrtka Tinder, sa sjedištem u Los Angelesu, nedavno je objavila popis najprivlačnijih poslova. U vremenskom razdoblju od studenog 2015. do siječnja 2016., istraživalo se u Americi koji poslovi imaju najveći potencijal za pronalaženje idealnog partnera.

Zanimanja poput učiteljice, poduzetnice ili osobne trenerice omiljeni su kod opa spola. Poslovi vezani uz zdravlje te komunikacijske i kreativne branše omiljeni su kod muškaraca. Na prvom mjestu kod dama je fizioterapeutkinja, a poduzetnica je opet na trećem mjestu. 

Zanimljivo: žene se jako pale na "klasična" muška zanimanja. Tako se na prva tri mjesta nalaze: pilot, vatrogasac i doktor. Model je tek na 10 mjestu kod žena, a kod muškaraca su manekenke na osmom mjestu. 

Izvor i fotografija: 24sata.hr 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.