Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Mislili ste da ste vidjeli sve od bizarnih oglasa za posao? Varate se!

Nekim ljudima teško je donijeti odluke u životu. To najbolje pokazuje primjer žene iz Bristola koja je objavila neobičan oglas za posao. Naime, ona želi da netko umjesto nje, mjesec dana, donosi odluke vezane uz njezin život. I to je spremna dobro platiti.

Mislili ste da ste vidjeli sve od bizarnih oglasa za posao? Varate se!

Na to ju je navela iznimno teška godina iza nje u kojoj je izgubila novce koje je pozajmila prijateljici, ostala je bez novaca tijekom putovanja na Novom Zelandu, zlostavljao ju je bivši partner da bi naposlijetku bila i opljačkana. i sada želi nekoga tko će upravljati njezinim životom i umjesto nje donositi odluke.

Za sebe smatra da je duhovna osoba te se nada da će ovim putem naći svog duhovnog vođu s kojim će se moći povezati i koji će joj pomoći vratiti život na pravi put.

Prihvatite li se ovog posla mogli biste zaraditi 2.000 funti, a mogle bi vas dočekati odluke o tome s kojom osobom s Tindera bi trebala otići na spoj, na što bi trebala potrošiti ušteđevinu te biste bili na raspolaganju kad got i što got ona zatreba.

Izvor: mirror.co.uk

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.