Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Noćenje u ovom predivnom hotelu je posve besplatno...ako ne koristite mobitel!

Zvuči nevjerojatno, ali je posve istinito. Naime hotel u švedskom Gothenburugu naplaćuje boravak ovisno o vremenu koje provedu na svom mobitelu odnosno internetu.

Noćenje u ovom predivnom hotelu je posve besplatno...ako ne koristite mobitel!

U doba društvenih mreža, mobitel postaje jedan od najvećih neprijatelja odmora. Težnja da zabilježimo svaki trenutak te da ih javno podijelimo na svojim profilima remeti mir koji pokušavamo postići odlaskom na odmor.

Iz tih razloga simpatičan hotel Bellora u švedskom Gothenburgu nastoji ponovno međusobno povezati svoje goste, ali i učiniti njihov boravak što kvalitetnijim. Ako ste spremni odreći se mobitela, boravak će vas izaći nula kuna, dok svaka minuta provedena na internetu cijenu boravka povećava za 20 švedskih kruna odnosno 15 kuna. Kako bi svojim gostima olakšao 'apstinencijsku krizu' hotel nudi raznovrsan sadržaj, ali i usmjerava svoje goste na bogat kulturni sadržaj samog grada. 

Izvor teksta i fotografije: fashion.hr 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.