Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kanadsko veleposlanstvo zapošljava i nudi plaću od 20 tisuća kuna bruto

U potrazi su za djelatnikom za odnose s javnošću.

Kanadsko veleposlanstvo zapošljava i nudi plaću od 20 tisuća kuna bruto

Predstavnici veleposlanstva države u kojoj stoluju novi NBA prvaci i koja je svijetu, uz Supermana, javorov sirup i najfiniju slaninu, podarila Celine Dion, Jamesa Camerona, Avril Lavigne i čak dvojicu Ryana – Goslinga i Reynoldsa, trenutno traže pojačanje postojećeg tima.

Kanadsko veleposlanstvo objavilo je oglas kojim traže Djelatnika za odnose s javnošću (m/ž). Unatoč činjenici da ova po površini druga najveća država svijeta, smještena na samom sjeveru sjevernoameričkog kontinenta, u javnosti već uživa itekako dobar status, na njenom imidžu i brendiranju valja nastaviti raditi.

I upravo tu u priču ulazi novi zaposlenik zagrebačkog ureda veleposlanstva!

Ukratko, radni zadaci uključuju: rad na promociji prioriteta i interesa vanjske politike Kanade, izgradnja mreže odnosa sa institucijama, civilnim društvom, medijima i drugim relevantnim kontaktima te osmišljavanje javnih kampanja i kreiranje kulturnih događanja usmjerenih na promociju strateških ciljeva veleposlanstva.

Zauzvrat, veleposlanstvo je novom zaposleniku spremno ponuditi bruto plaću u iznosu od 19 tisuća kuna i stalni radni odnos, kao i mogućnost rada na izazovnim projektima.

Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji, uz hrvatski i engleski, odlično poznaju i francuski jezik.

Prijave na oglas primaju do kraja lipnja.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.