Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Šefica se tijekom video sastanka pretvorila u - krumpir

Izolacija i rad na daljinu ponekad rezultiraju zanimljvim situacijama.

Šefica se tijekom video sastanka pretvorila u - krumpir

Svi mi koji smo još uvijek sretni što imamo posao i radimo, znamo da prilagodba radu od doma može biti zahtjevna, ali nekad i zabavna.

Lizet Ocampo, direktorica u jednoj američkoj organizaciji, jedna je od mnogih koja ovih dana radi od doma te kao i mi, sve sastanke obavlja putem video poziva i tu počinje njena priča…

Naime, kako piše buzzfeednews, Lizet radi za organizaciju koja potiče Latinoamerikance da sudjeluju na izborima, a kako bi ostala s njima u kontaktu i za vrijeme krize, druži se s njima putem aplikacije u kojoj su organizirali i happy hour kao zabavan način održavanja odnosa. Da to bude još zabavnije, Lizet je skinula i određene filtere za videopozive, ali je problem nastao kad je ona zaboravila na njih. 

“U ponedjeljak smo imali standardni video sastanak i kada sam uključila kameru, vidjela sam se kao krumpir”, kaže Lizet.

”Bila sam jako zbunjena. Od svih stvari, zašto sam baš krumpir?”

Naknadno se sjetila da je skinula filtere, ali se nikako nije mogla sjetiti kako ih isključiti. U međuvremenu, njene kolege su se dobro zabavljali. Sama Lizet je u nekom trenutku odustala od isključivanja filtera te je provela ostatak sastanka kao krumpir.

A ovako izleda krumpir koji se pomirio sa svojom sudbinom:
 

Ono što Lizet nije znala je da je njena koleica Rachele na Twitter postavila sliku njihovog sastanka koja je vrlo brzo postala viralana. 

Lizet se i sama oglasila na Twitteru te je rekla da joj je drago što je u ovim čudnim vremenima uspjela razveseliti i nasmijati ljude te je rekla da se nada da su svi na sigurnom te da se paze. 

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.