Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Otvorene su prijave za 7.inačicu radionice WES

Svaka nova vještina vrijedan je dodatak našem životopisu.

Otvorene su prijave za 7.inačicu radionice WES

Workshop on embedded systems  ( WES ) edukativna je radionica o ugradbenim računalnim sustavima koju organizira studentska udruga EESTEC LC Zagreb,a namijenjena je svim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Radionica će se održavati od 2.11 do 15.11 u prostorijama FER-a te će se po završetku radionice održati i 24-satni Hackathon.

Cilj je radionice studente pobliže upoznati s embedded područjem te im pružiti mogućnost slušanja  predavanja vrhunskih stručnjaka iz brojnih partnerskih firmi iz IT industrije. To studentima pruža mogućnost da iz "prve ruke" vide kako stvari funkcioniraju u realnom svijetu - s kojim se izazovima mogu susresti na budućem radnom mjestu i kako ih u konačnici i riješiti. 

Osim predavača iz firmi, jedno predavanje će održati i profesor s FER-a prof. dr. sc. Hrvoje Džapo. Pružanje podrške studentima u njihovim karijerama i idejama odlika je ove udruge. Stoga će svoje znanje i iskustvo podijeliti i stariji student FER-a Josip Žinić koji ima mnogo iskustva u ovom području. 

O kvaliteti radionice govori i činjenica da će radionicu podržati čak 10 partnerskih firmi: AVL, Rimac, Ericsson Nikola Tesla, GlobalLogic, Altpro, Greyp, DOK-ING, Schneider, Montelektro i dSpace.

Hackathon će organizirati AVL, a najbolje i najambicioznije polaznike očekuju korisne nagrade.

Zato toga ne čekaj zadnji tren i prijavi se na radionicu preko slijedećeg LINKA! Stekni ogromno iskustvo i proširi svoje znanje.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.