Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Maistra Hospitality Group: Čekaju te uigran tim, odlični uvjeti i prilika za razvoj karijere!

Od 24. siječnja do 2. veljače posjeti Sezonac.hr i pridruži se jednoj od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj.

Maistra Hospitality Group: Čekaju te uigran tim, odlični uvjeti i prilika za razvoj karijere!
S više od 50 godina duge naslijeđene tradicije izvrsnosti u industriji, Maistra Hospitality Group, uspješno razvija visokokvalitetan turizam u međunarodno prepoznatljivim odredištima – Rovinju, Vrsaru, Zagrebu i Dubrovniku. 
 
Uvijek nastoje biti prvi, bolji i drugačiji. Kreiraju trendove i stalno podižu kvalitetu usluge kako bi nadmašili i najviša očekivanja, a pritom stvaraju ozračje u kojem vladaju pozitivnost i dobro raspoloženje, što rezultira osmijesima kako na licu gosta tako i na licu zaposlenika.
 
U to se možeš uvjeriti ako od 24. siječnja do 2. veljače posjetiš njihov štand na najvećem virtualnom sajmu poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr, te postaneš dio njihovog tima.
 
Uoči početka sajma, odlučili smo ih pobliže upoznati. Evo što smo doznali…
 
Kako biste Maistra Hospitality Group u nekoliko rečenica predstavili potencijalnim kandidatima koji tragaju za zaokretom u karijeri? Na kojim vrijednostima je tvrtka izgrađena, što ona predstavlja i u što vjeruje?
 
U poslovanju se vodimo vrijednostima koje oslikavaju našu misiju i viziju te čine Maistra Hospitality Group prepoznatljivom i drugačijom od konkurencije. Dio smo tima koji se vodi istim vrijednostima i ciljevima. Međusobno povjerenje i poštivanje među kolegama postoji bez obzira na kojoj se razini pojedinac nalazi.
 
Kod naših zaposlenika nastojimo prepoznati njihov puni potencijal i poticati ih u ostvarenju tog potencijala. Cilj nam je postići zadovoljstvo zaposlenika i ostvarenje njihovih osobnih ambicija kroz mogućnost napredovanja na poslu i njihovo aktivno sudjelovanje u rastu i razvoju Maistra Hospitality Group.
 
Tragate za većim brojem ’pojačanja’ kako biste spremni dočekali nadolazeću turističku sezonu… Na kojim sve pozicijama zapošljavate i kakve sve profile radnika tražite?
 
Iz godine u godinu Maistra Hospitality Group zapošljava sve veći broj zaposlenika, a s obzirom da dio naših objekata radi tijekom cijele godine, govorimo o cjelogodišnjem zaposlenju s mogućnošću daljnjeg profesionalnog razvoja. Misija nam je razvijati nove i drugačije sadržaje, personalizirati iskustvo svakog gosta te, naglašavamo, ulagati u napredovanje naših zaposlenika. Sve kako bismo postali prvi izbor ne samo za naše goste, nego i za naše zaposlenike.
 
Tražimo osobe koje su spremne na timski rad u profesionalnom, poticajnom i dinamičnom okruženju, usmjerene na postizanje najboljih rezultata, ljubazne, gostoljubive, kreativne i proaktivne te otvorene i željne učenja. 
 
Uglavnom je potreba za zaposlenicima u odjelima hrane i pića, domaćinstvu, recepciji, wellnessu, animaciji i sportu. Sva ta radna mjesta, u početku sezonska, mogu voditi do cjelogodišnjeg rada i razvoja karijere u turizmu.
 
Za one koji nikad prije nisu ’odradili sezonu’, kako to izgleda u praksi ? Odnosno, kako to izgleda u Maistra Hospitality Group?
 
Ono što svakog budućeg zaposlenika čeka u našoj hotelijerskoj kompaniji je uigran tim, odlični uvjeti i prilika za razvoj karijere.
 
Nove zaposlenike u sklopu uvođenja u posao upoznajemo s poviješću organizacije, pripadajućim objektima te misijom, vizijom i vrijednostima koje njegujemo kroz rad u interaktivnoj radionici MAIntro te im na taj način olakšavamo početak rada u našoj kompaniji.
 
Svim zaposlenicima nastojimo pružiti jednaku priliku profesionalnog i osobnog razvoja u ugodnoj poslovnoj okolini. Kontinuirano pratimo talente i potencijale zaposlenika te ih kroz Razvojne centre usavršavamo kako bismo im omogućili brže napredovanje u karijeri usmjeravajući ih na jačanje znanja i vještina u pravom smjeru koji će ih dovesti do uspjeha.
 
Naravno, sve vaše potencijalne kandidate najviše zanima kakve radne uvjete i pogodnosti nudite? I što vas odvaja od konkurencije (neki posebni benefiti, projekti, programi…)
 
Biti zaposlenik Maistra Hospitality Group donosi mnoge pogodnosti pa tako, uz ona svakodnevna prava koja su već zakonski osigurana, zaposlenici imaju:
 
  • osigurani topli obroci
  • osiguran smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada
  • plaćen putni trošak za dolazak i odlazak s posla
  • regres za godišnji odmor
  • božićnica
  • dar djetetu
  • jubilarna nagrada
  • mogućnost rada tijekom cijele godine
  • mogućnost ulaska u mjeru Stalni sezonac
  • popusti na usluge hrane i pića u objektima Maistra Hospitality Group
  • popusti na prodajnim mjestima kod naših partnera
 
Organizacijom stručnih edukacija i angažiranjem vrhunskih predavača potičemo izvrsnost u kvaliteti usluge kroz različite programe: sommelierski tečajevi, edukacije za barmene, bariste, Good Food Academy, F&B Bootcamp, F&B Management, F&B Service monitoring and coaching, programi razvoja animatorskih vještina.
 
Kroz navedene i još mnoge druge projekte koje razvijamo želimo svojim zaposlenicima omogućiti priliku za razvoj vještina, znanja i ostvarivanje svih mogućnosti koje imaju kako bi bili zadovoljni na svojem radnom mjestu i napredovanjem u karijeri.
 
Veliki broj vaših zaposlenih vraća vam se iz godine u godinu, a dio nekadašnjih ’sezonaca’ danas ima status vaših stalnih zaposlenika. Koje kvalitete, vještine i znanja posebno cijenite kod svojih zaposlenika i kako nagrađujete one najbolje?
 
Cilj Maistra Hospitality Grup je i dalje ostati na vrhu regionalnog i nacionalnog lidera u turizmu kroz prepoznatljivost svog turističkog proizvoda i profitabilnost. Ključnu ulogu u ostvarenju tog cilja imaju upravo zaposlenici.
 
U našoj kompaniji izrazito smo orijentirani na timski i interdisciplinarni rad, cijeni se kooperativnost, spremnost na promjene i posvećenost brzorastućoj kompaniji. Način poslovanja pruža brojne mogućnosti svima onima koji su proaktivni, orijentirani na rezultat, prihvaćaju izazov i preuzimaju odgovornost.
 
Intenzivno radimo na zadržavanju naših zaposlenika nakon sezone, nudimo ovisno o potrebama ugovore na određeno na duži period rada te sve naše zaposlenike uzimamo u obzir za zaposlenje na neodređeno, svake godine broj takvih ugovora se povećava te konstantno radimo na tome da veći dio naših zaposlenika u skoroj budućnosti ima upravo takav oblik ugovora.
 
Poruka za kraj/želite li nešto dodati ili posebno naglasiti? 
 
Svakom gostu želimo pružiti jedinstven doživljaj i zato nam je odabir tima koji će nam pomoći u tome, vrlo bitan. Uz već postojeće zaposlenike, tražimo nove, ambiciozne osobe spremne na rad u dinamičnom okruženju i usmjerenim na postizanje najboljih rezultata. Ovo je prilika svim osobama željnim novih znanja da postanu stručnjaci u svom poslu te da si osiguraju razvoj odlične karijere.
 
Maistra Hospitality Group čine ljudi, upravo naši zaposlenici te ulaganjem u njih, jača i naša kompanija.
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.