Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Osnaživanje radnih mjesta: Henkel Hrvatska preuzeo jedanaesti Poslodavac Partner certifikat

Henkel Hrvatska radi na kontinuiranom unapređenju broja i kvalitete edukacija. Svako unapređenje u području edukacija oblikovano je nastavno na pažljivo slušanje i analizu povratnih informacija samih polaznika

Osnaživanje radnih mjesta: Henkel Hrvatska preuzeo jedanaesti Poslodavac Partner certifikat

Henkel Hrvatska je i ove godine preuzeo Poslodavac Partner certifikat i potvrdio unapređenja u području upravljanja ljudskim potencijalima. Od ulaska u projekt 2010. godine, Henkel Hrvatska kontinuirano postavlja i postiže visoke standarde u kreiranju kvalitetnijih radnih mjesta. 

Stručnjaci SELECTIO Grupe, najveće grupacije za savjetovanje u ljudskim potencijalima u regiji, istaknuli su odlične rezultate Henkela Hrvatska prolaskom kroz detaljnu evaluaciju HR sustava, kojom je ocjenjeno sedam ključnih područja životnog ciklusa zaposlenika. Ove godine su najbolji rezultati zabilježeni u područjima transformacija i razvoj, te zadržavanje i dobrobit. 

Usredotočenost na razvoj

Henkel Hrvatska radi na kontinuiranom unapređenju broja i kvalitete edukacija. Svako unapređenje u području edukacija oblikovano je nastavno na pažljivo slušanje i analizu povratnih informacija samih polaznika, što znači prilagodbu i povećanje kvalitete edukacijskih inicijativa prema stvarnim potrebama. Svi su zaposlenici aktivno uključeni u programe usavršavanja digitalnih kompetencija, što odražava predanost organizacije njegovanju dinamičnog i poticajnog radnog okruženja. Henkel Hrvatska prepoznaje vrijednost inovativnog pristupa radu pa su u organizaciji uspostavljeni i programi priznanja za inovativnosti i postizanje izvanrednih rezultata.

Evaluacija HR sustava kroz koju Henkel Hrvatska prolazi prilikom recertifikacije za Poslodavac Partner, pruža dragocjen uvid u postignuća prethodne godine i sugerira jasan smjer ka unapređenjima koja žele ostvariti u budućnosti. Danas je Poslodavac Partner proveden u više od 200 organizacija iz preko 50 zemalja, a zanimljivo je da su neke organizacije uvrstile certifikat kao ključni pokazatelj uspješnosti HR odjela čime je on postao puno više od priznanja. 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.