Projekti

Izdvojeni projekt

 • HR Days konferencija

  HR Days je godišnja regionalna konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koja se sastoji od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje sudionici imaju priliku za susret s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta.

  Pročitaj više
 • Regionalni sajam poslova

  Regionalni sajam poslova je jedan od naših najdugovječnijih projekata, koji omogućuje online susret poslodavaca i tražitelja posla te snažan employer branding. Samostalno razvijamo platformu, vodimo cjeloviti marketinški proces (prije, za vrijeme i nakon sajma), pomažemo klijentima u definiranju sadržaja i potrazi za novim zaposlenicima te stojimo na raspolaganju za sve upite tražitelja posla.

  Pročitaj više
 • Sajam poslova u turizmu i sezoni

  Predbilježite se za Sezonac.hr - sajam poslova u turizmu i sezoni (planirano vrijeme održavanja: siječanj/veljača). Virtualni sajam odlikuje brza i jednostavna komunikacija s tražiteljima posla, dostupnost putem svih uređaja, medijska kampanja na području Hrvatske i regije te veliki broj prikupljenih životopisa i posjeta.

  Pročitaj više
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Pročitaj više
 • Vodiči karijere

  Biti praktičan i brz jedna je od osobina koja je važna za uspješnost u obavljanju posla. Stoga smo ponudili četiri lako čitljiva i brza vodiča. Kroz cjeline saznat ćete ključne informacije o startanju na tržištu rada – i to ne samo kako dobiti posao, nego i to kako ga zadržati.

  Pročitaj više
 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je godišnje istraživanje koje provodi Alma Career Croatia. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti te što je vašim potencijalnim zaposlenicima važno kod odabira poslodavca

  Pročitaj više
 • Najbolje regionalne HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Riječ je o projektima koje su tvrtke iz regije implementirale u svoja poslovanja te na taj način povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika i poslovne rezultate. Nagrada se dodjeljuje od 2010. godine u sklopu HR Days konferencije, a u izboru je sudjelovalo više od 300 različitih projekata.

  Pročitaj više
 • Poslodavac partner

  Kako bi tvrtka na najbolji način upravljala zaposlenicima, potrebno je da izgradi sustav u kojem se prati rad i razvoj zaposlenika, a istovremeno osiguravaju uvjeti u kojima oni mogu biti motivirani i produktivni. Kako izgleda Vaš sustav? Koliko su razvijeni ključni procesi? Provjerite sami.

  Pročitaj više
 • SELECTIO HR Akademija

  SELECTIO HR Akademija višemjesečni je stručni program usavršavanja u području upravljanja ljudskim resursima koji nudi cjelovita i praktična znanja te iskustva dobrih HR praksi.

  Pročitaj više

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.